Start og styring

Kurset indeholder tips, tricks og konkrete værktøjer og råd til dig, der er nystartet i et forskningsforløb.

   Se eksempel


På dette onlinekursus underviser vi i de centrale emner, der er nødvendige i forberedelsen til og i starten af et forskningsforløb som f.eks. et forskningsår eller et PhD-forløb. Dette kursus dækker således perioden fra start til resultaterne foreligger.

Det overordnede formål med kurset er at få sat processen i gang, så man kommer fornuftigt ind i sit forskningsforløb. Vi anbefaler, at kurset her tages enten før man starter sit forskningsforløb - eller i den første halvdel af sit forskningsforløb.

Ved at købe adgang tegner du abonnement for ét år ad gangen, abonnementet fornyes automatisk.
Din underviser


Rosenberg, Burcharth og Andresen
Rosenberg, Burcharth og Andresen
Forskerkurser.dk er specialiseret i formidling af forskningsmetode og undervisning i artikelskrivning. Underviserne spænder vidt både fagligt og metodisk. Tilsammen har underviserne skrevet artikler indenfor stort hele spektret af sundhedsvidenskab, og kurserne bygger derfor på en kombination af personlig erfaring og evidens.

Baggrunden for Forskerkurser.dk var en oplevelse af, at mange dygtige medarbejdere i sundhedsvæsnet har data og resultater liggende i skuffen, som fortjener at blive publiceret. Det drejer sig eksempelvis om data fra bachelorprojekter, kvalitetsprojekter og kandidatopgaver til kliniske forskningsprojekter. Der kan være mange årsager til, at ”man” ikke publicerer sine resultater. Det kan dreje sig om manglende tro på egne evner, manglende kendskab til publikationsprocessen, manglende kendskab til hvordan en videnskabelig artikel udformes eller frygt for afvisning. Hvis enkelte eller flere af disse elementer er til stede, kan det resultere i, at det kan være svært at få skrevet artikler i en travl hverdag i klinikken, og det kan endda resultere i skriveblokering.

Derfor er kurserne designet og sammensat, så deltagerne får konkrete løsningsforslag til, hvordan man kommer godt i gang med forskningsprocessen, dataanalyse og skrivning af artikler.

Ofte stillede spørgsmål


Hvornår starter og stopper kurset?
Kurset starter ligeså snart du har meldt dig til. Vi anbefaler at tage kurset over et par uger, så der en vis kontinuitet. Når du har taget hele kurset er det muligt at bruge videoerne, downloadmateriale og links som opslag/ lærebog.
Hvor lang tid har jeg adgang til kurset?
Du vælger selv!! Se nedenfor for de forskellige muligheder.
Hvad hvis jeg er utilfreds med kurset?
Vi vil selvfølgelig kun have glade kursister!! Derfor, hvis du er utilfreds med kurset kan du få pengene tilbage indenfor 30 dage.

Kom i gang nu!