Praktisk statistik

Fundamentet alle bør have indenfor medicinsk statistik

   Se eksempel


Dette kursus fokusere på den basale forståelse og forsøger at give kursisterne et overblik over de mest almindelige statistiske tests. Efter dette kursus vil du være i stand til at vælge den rigtige test, tolke p-værdier og forholde dig kritisk til statistikken i de artikler du læser. Kurset er ikke en gennemgang af statistikprogrammer, men efter dette kursus ved du hvilke test og metoder du skal få dit program til at udføre.

Vi håber du har lyst til at deltage!

Ved at købe adgang tegner du abonnement for ét år ad gangen, abonnementet fornyes automatisk.
Din underviser


Rosenberg, Burcharth og Andresen
Rosenberg, Burcharth og Andresen
Forskerkurser.dk er specialiseret i formidling af forskningsmetode og undervisning i artikelskrivning. Underviserne spænder vidt både fagligt og metodisk. Tilsammen har underviserne skrevet artikler indenfor stort hele spektret af sundhedsvidenskab, og kurserne bygger derfor på en kombination af personlig erfaring og evidens.

Baggrunden for Forskerkurser.dk var en oplevelse af, at mange dygtige medarbejdere i sundhedsvæsnet har data og resultater liggende i skuffen, som fortjener at blive publiceret. Det drejer sig eksempelvis om data fra bachelorprojekter, kvalitetsprojekter og kandidatopgaver til kliniske forskningsprojekter. Der kan være mange årsager til, at ”man” ikke publicerer sine resultater. Det kan dreje sig om manglende tro på egne evner, manglende kendskab til publikationsprocessen, manglende kendskab til hvordan en videnskabelig artikel udformes eller frygt for afvisning. Hvis enkelte eller flere af disse elementer er til stede, kan det resultere i, at det kan være svært at få skrevet artikler i en travl hverdag i klinikken, og det kan endda resultere i skriveblokering.

Derfor er kurserne designet og sammensat, så deltagerne får konkrete løsningsforslag til, hvordan man kommer godt i gang med forskningsprocessen, dataanalyse og skrivning af artikler.

Ofte stillede spørgsmål


Hvornår starter og stopper kurset?
Kurset starter ligeså snart du har meldt dig til. Vi anbefaler at tage kurset over et par uger, så der en vis kontinuitet. Når du har taget hele kurset er det muligt at bruge videoerne som opslag/ lærebog.
Hvor lang tid har jeg adgang til kurset?
Du vælger selv!! Se nedenfor for de forskellige muligheder.
Hvad hvis jeg er utilfreds med kurset?
Vi vil selvfølgelig kun have glade kursister!! Derfor, hvis du er utilfreds med kurset kan du få pengene tilbage indenfor 30 dage.

Kom i gang nu!